Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο πλευρό των εργαζόμενων και των παιδιών του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου.

Αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω απαρτιζόμενη από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Λεωνίδα Παπαδόπουλο, Ηλία Παπαδόπουλο και Μαρία Λεκάκου επισκέφτηκε σήμερα, 30-06-14, το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η δημοσιογράφος Τζούλια Λιακοπούλου η οποία αγωνίζεται και αυτή από την πλευρά της προκειμένου να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα του Ιδρύματος. 

Τα μέλη του Κινήματος Δεν  Πληρώνω μίλησαν για πολλή ώρα με τους εργαζόμενους του Ιδρύματος και χαιρέτησαν αρκετά από τα παιδάκια που φιλοξενούνται σε αυτό. 

Οι εργαζόμενοι και τα παιδάκια, μας επιφύλαξαν θερμότατη και συγκινητική υποδοχή. Η πρόεδρος του Ιδρύματος Ηρώ Ζερβάκη, καθώς και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, μας εξέθεσαν λεπτομερώς τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα, καθώς δεν μπορεί να καλύψει ακόμη και τις πιο στοιχειώδεις ανάγκες του εξαιτίας της ελλιπέστατης κρατικής χρηματοδότησης. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εργαζόμενοι, απλήρωτοι επί μήνες, υπερβάλλουν εαυτούς για να μπορέσουν να δημιουργήσουν καλές συνθήκες διαβίωσης για τα παιδάκια που φιλοξενούνται στο ΠΕΝ.

Οι αντιπρόσωποι του Κινήματος Δεν Πληρώνω που βρέθηκαν σήμερα στο ΠΕΝ, δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους προκειμένου να ενισχύσουν τη φωνή των εργαζομένων σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους. Επίσης δήλωσαν απερίφραστα ότι θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να μην στερηθούν τα παιδάκια του ΠΕΝ το δικαίωμα στην απρόσκοπτη πρόσβαση σε βασικά αγαθά, όπως το ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο η ΔΕΗ απειλεί ότι θα τους το κόψει λόγω ανεξόφλητων χρεών.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψη αντιπροσώπων του Κινήματος Δεν Πληρώνω στο ΠΕΝ.

Θα ακολουθήσει εκτενέστερο ρεπορτάζ, βίντεο και δελτίο τύπου.

Κίνημα Δεν Πληρώνω
kinimadenplirononet@gmail.com
Καυτατζόγλου 35, Πατήσια



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου