Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ» ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!


ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ «ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ» ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!

Την ώρα που ο ελληνικός λαός είναι έρμαιο του μαύρου φασισμού της συγκυβέρνησης και των βάρβαρων αντεργατικών πολιτικών της, ένας φωτεινός φάρος μας δείχνει το δρόμο της αντίστασης και της αξιοπρέπειας.

Οι ηρωϊκές καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, εδώ και εννιά ολόκληρους μήνες, καταθέτουν ψύχή και αίμα στο δρόμο, αποτελώντας σύμβολο αγώνα για ολόκληρη την εργατική τάξη.

Η κατάπτυστη και αντισυνταγματική απόφαση του Αρείου Πάγου, ο οποίος ανέστειλε την απόφαση του Πρωτοδικείου για την άμεση επαναπρόσληψη των καθαριστριών, δείχνει για ακόμη μία φορά τη βαθιά ταξικότητα της δικαιοσύνης και την ξεκάθαρη τοποθέτησή της στο πλευρό της εξουσίας και των ισχυρών.

Τέτοιες κατευθυνόμενες αποφάσεις είναι αναμενόμενες και δε μας πτοούν. Ίσα ίσα, ξεδιαλύνουν τις όποιες αυταπάτες μας για το ρόλο της δικαιοσύνης και μας οδηγούν με πιο καθαρό μυαλό σε κλιμάκωση των πραγματικών αγώνων στο δρόμο, που είναι οι μόνοι που μπορούν να μας οδηγήσουν σε μεγάλες ανατρεπτικές νίκες.  

Το άγριο ξύλο των ΜΑΤ του Δένδια και του νεοδιόριστου Κικίλια και οι σπασμωδικές κινήσεις της κυβέρνησης προκειμένου να κατασταλούν με κάθε τρόπο αυτές οι ηρωικές γυναίκες, φανερώνουν πανικό και αδυναμία.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ως ένα κίνημα αντίστασης και ανατροπής, που γεννήθηκε και ανδρώθηκε στο δρόμο, υποστηρίζει από την αρχή αυτόν τον δίκαιο αγώνα, ο οποίος βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος όλων των εργατικών αγώνων. Είμαστε στο πλευρό τους και δε θα σταματήσουμε, μέχρι την τελική νίκη.

Ας γίνει ο αγώνας των καθαριστριών, εφαλτήριο συσπείρωσης του λαού και οικοδόμησης ενός μεγάλου μετώπου αντίστασης και ανατροπής της μαύρης συγκυβέρνησης και των πολιτικών της.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας! Όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη!

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
kinimadenplirononet@gmail.com

Καυτατζόγλου 35, Πατήσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου