Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στη συγκέντρωση κατοίκων του Κερατσινίου ενάντια σε μία ακόμα κεραία του θανάτου. (φωτογραφίες)

Παρουσία κατοίκων, μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12-06-14, συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κεραία του θανάτου στο Κερατσίνι. Η κεραία είχε τοποθετηθεί εν κρυπτώ στην ταράτσα μίας πολυκατοικίας στην οδό Νικομήδειας στο Κερατσίνι από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας Cosmote. Οι κάτοικοι αντιδρούν καθώς η κεραία βρίσκεται μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και δίπλα σε σχολείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε απόσταση αναπνοής από την κεραία κατοικεί άνθρωπος με βηματοδότη ο οποίος διατρέχει άμεσο κίνδυνο. Οι κάτοικοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες ημέρες όπου θα κλιμακωθούν οι αντιδράσεις προκειμένου να κατέβει μία ακόμη κεραία του θανάτου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη σημερινή συγκέντρωση.

Η κεραία καμουφλαρισμένη από καλαμωτό φράχτη.


Ο Βασίλης Βαρότσης, κάτοικος Κερατσινίου και μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω μαζί με τη Μαρία Λεκάκου, ιατρό και ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, ήταν μερικοί από τους συναγωνιστές που έδωσαν το παρών στη σημερινή συγκέντρωση.

Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι μαζί με πολυμελή αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω.







Μέλος της επιτροπής των κατοίκων ενάντια στην κεραία μιλά στην κάμερα του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Ένα ακόμη μέλος της επιτροπής των κατοίκων ενάντια στην κεραία μιλά στην κάμερα του Κινήματος Δεν Πληρώνω μαζί με την συναγωνίστρια Μαρία Λεκάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου