Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Τρίτη 24 Ιουνίου: Ανοιχτή Συνέλευση στις 7:30μμ, στα Πατήσια (οδός Καυτατζόγλου 35-ΗΣΑΠ Αγ.Ελευθέριος)

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Ανοιχτή Συνέλευση την Τρίτη 24 Ιουνίου στις 7:30μμ, στα Πατήσια (Καυτατζόγλου 35-ΗΣΑΠ Αγ.Ελευθέριος)

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, σας καλεί όλους και όλες στις 7:30μμ, στην Ανοιχτή Συνέλευση που πραγματοποιεί εδώ και 4 χρόνια κάθε Τρίτη στην οδό Καυτατζόγλου 35 στα Πατήσια.

Ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις με δημοκρατικό διάλογο, να αποφασίσουμε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτικής αντίστασης.

-Δεν Πληρώνουμε την Κρίση τους
-Αλληλεγγύη-Αντίσταση-Ανατροπή
-Όλοι στους Δρόμους για την Ελευθερία

www.kinimadenplirono.gr




1 σχόλιο:

  1. Μετά και την τελευταια ανατίμηση των διοδίων μετακινούμε από και προς Χαλκίδα μέσου του παράλληλου δρόμου που αρχίζει αολο Αγ. Στέφανο. Παρατήρηση πρώτη με εξαίρεση την διασταύρωση του Καπανδριτίου η κατεύθυνση ευθεία δεν έχει σήμανση. Είναι για τις αρμόδιες υπηρεσίες ανύπαρκτη. Είναι πρόφανής η αβάντα στις κοινοπραξίες εκμετάλλευσης των εθνικών οδών. Παρατήρηση 2η παρ' ολο οτι πλέον σε όλες τις παράπλευρες εξόδους και εισόδους των εθνικών οδών έχουν τοποθετηθεί ταμεία είσπραξης διοδίων η χιλιομετρική χρέωση δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή όπως ο νόμος ορίζει. Ετσι αυτός που πάει δτο Κασπανδρίτη θα πληρώσει 3.35 όπως και αυτός που πάει Θήβα ή Χαλκίδα. Τρίτη παρατήρηση Πλήρώνεις εισερχόμενος στι Αφίδνες 3.35 και στην δεύτερη έξοδο γοα Θήβα ξαναπληρώνεις στη εξοδο. Η δεύτερη πληρωμή τι αφορά αφού η πληρωμή ισχύει μέχρι τα Διόδια στο 90 χιλιόμετρο. Αυτή η δεύτερη πληρωμή είναι καθαρή κλοπή σφού σε χρεώνει για έξοδο από δρόμο που τον έχεις ήδη πληρώσει. Τέταρτη παρατήρηση .οσοι κινούνται με ηβριδικό , πετρέλειο και υγραεριοκίνηση τα διόδια κοστίζουν μέχρι την Χαλκίδα περισσότερο από τα καύσιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή