Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Κίνημα Δεν Πληρώνω: Ελάτε στα γραφεία μας (Καυτατζόγλου 35, Πατήσια) να γνωριστούμε, να συζητήσουμε το πρόβλημά σας να συμμετάσχετε στον περήφανο αγώνα του Κινήματος Δεν Πληρώνω
















Οι συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, δέχονται καθημερινά εκατοντάδες τηλεφωνήματα από συμπολίτες μας οι οποίοι χτυπιούνται βάναυσα από τη λαίλαπα των μνημονίων της χουντικής συγκυβέρνησης.

Τα συνεργεία των συναγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω καθημερινά επανασυνδέουν δεκάδες κομμένα ρεύματα από φτωχοποιημένα νοικοκυριά συμπολιτών μας.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω αναπτύσσεται διαρκώς ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.
Οι Ανοιχτές Συνελεύσεις κάθε Τρίτη στις 7:30μμ στα γραφεία μας (οδός Καυτατζόγλου 35, Πατήσια) σφύζουν από κόσμο με ζωντάνια, προβληματισμούς και ανάγκη για πολιτική ζύμωση και κινηματική δράση.

Ελάτε κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στα γραφεία μας στην οδό Καυτατζόγλου 35 στα Πατήσια (ΗΣΑΠ Άγιος Ελευθέριος), να γνωριστούμε, να συζητήσουμε το πρόβλημά σας, να αποφασίσουμε δράσεις νομικού και κινηματικού χαρακτήρα για την επίλυσή του, να ενημερωθείτε για τις θέσεις, τις αρχές και τον τρόπο λειτουργίας μας και να συμμετάσχετε στον περήφανο αγώνα του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Μέρες και ώρες λειτουργίας των Γραφείων (οδός Καυτατζόγλου 35, Πατήσια-ΗΣΑΠ Άγ.Ελευθέριος)

* Κάθε Δευτέρα: 10πμ - 1μμ και 6μμ - 8μμ

* Κάθε Τρίτη 7:30μμ Ανοιχτή Συνέλευση του Κινήματος Δεν Πληρώνω

* Κάθε Πέμπτη: 10πμ - 1μμ και 6μμ - 8μμ

* Κάθε Παρασκευή: 10πμ - 1μμ και 6μμ - 8μμ 

τηλ.επικοινωνίας: 6973854756, 6947441050 
kinimadenplirononet@gmail.com
www.kinimadenplirono.gr 
Διεύθυνση Γραφείων: οδός Καυτατζόγλου 35, Πατήσια (ΗΣΑΠ Άγιος Ελευθέριος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου