Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Οι καθαρίστριες στέλνουν μήνυμα ανατροπής. (φωτογραφίες από τη σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών και τον Άρειο Πάγο)

Μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών με την συμπαράσταση πλήθους αλληλέγγυων. Στο πλευρό των καθαριστριών βρέθηκαν για μία ακόμη φορά οι αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, απολυμένοι σχολικοί φύλακες, εκπαιδευτικοί, πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ και μέλη πολιτικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων. 

Οι συγκεντρωθέντες, μετέβησαν με δυναμική πορεία στον Άρειο Πάγο, όπου θα εκδικαζόταν η αίτηση αναστολής της πρωτόδικης απόφασης, την οποία κατέθεσε η κυβέρνηση προκειμένου να συνεχιστεί η παράνομη μη επαναπρόσληψη των καθαριστριών. Σημειωτέον, ότι σύσσωμοι οι συγκεντρωθέντες, με την αρωγή του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μετέβησαν στον Άρειο Πάγο μέσω του Μετρό, δίχως να πληρώσουν και φωνάζοντας συνθήματα καθ΄ όλη τη διάρκεια.

Όσον αφορά στο δικαστικό κομμάτι, το δημόσιο δεν προσκόμισε κανένα συμπληρωματικό στοιχείο προκειμένου να τεκμηριώσει την άρνηση εφαρμογής της δικαστικής απόφασης που επιτάσσει την επαναπρόσληψη των καθαριστριών. Η απόφαση του Άρειου Πάγου αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών, νίκη στον αγώνα των καθαριστριών!

Κίνημα Δεν Πληρώνω
kinimadenplirono.gr
kinimadenplirononet@gmail.com

Εκατοντάδες καθαρίστριες και αλληλέγγυοι έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω δίνει δυναμικό παρών στο πλευρό των καθαριστριών.

Μεγαλειώδης πορεία προς τον Άρειο Πάγο.
Οι συγκεντρωμένοι μπαίνουν μαζικά στο Μετρό δίχως να πληρώσουν και βροντοφωνάζοντας συνθήματα.
Η τραυματισμένη από τα ΜΑΤ καθαρίστρια έξω από τον Άρειο Πάγο

Μερικοί από τους συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω στον Άρειο Πάγο εν αναμονή της απόφασης.

Περισσότερες φωτογραφίες εντός...





















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου