Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ είναι γεγονός. To Κίνημα Δεν Πληρώνω ήταν εκεί.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, ανταποκρινόμενο στο ανοιχτό κάλεσμα του Σύριζα για τη δημιουργία διευρυμένου παλλαϊκού μετώπου ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, συμμετείχε χθες 26-06-14, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Τιτάνια.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν μεταξύ άλλων: το Κίνημα Δεν Πληρώνω, το ΕΠΑΜ, οι ΑΝΕΛ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, οι Οικολόγοι Πράσινοι, το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα, το ΠΡΑΤΤΩ, η Αριστερή Προοπτική, η Κοινωνική Συμφωνία, εργαζόμενοι και συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, εργαζόμενοι της ERTopen και εκπρόσωποι πολλών ακόμη συνδικαλιστικών, πολιτικών και κοινωνικών φορέων.

Στο βήμα ο Ηλίας Παπαδόπουλος, οικονομολόγος,
ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω 


Εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία. Στο βήμα ανέβηκε ο Ηλίας Παπαδόπουλος, οικονομολόγος και ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, ο οποίος χαιρέτισε την πρωτοβουλία, κρίνοντας απαραίτητη τη δημιουργία ενός διευρυμένου μετώπου το οποίο θα αντιπαραταχθεί στο ξεπούλημα της ΔΕΗ αλλά και συνολικότερα στις αντιλαϊκές πολιτικές που θα προωθηθούν το επόμενο διάστημα.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
kinimadenplirononet@gmail.com
Καυταντζόγλου 35, Πατήσια
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου