Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Όλοι σήμερα 11 Ιουνίου στις 7μμ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ένα χρόνο μετά το μαύρο. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα είναι εκεί.

Πανεργατική κινητοποίηση ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ, διοργανώνουν σύλλογοι, σωματεία και φορείς στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ σήμερα Τετάρτη 11 Ιουνίου. 

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση. (7.00μμ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, 6.00 μμ προσυγκέντρωση στα γραφεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Καυτατζόγλου 35 στα Πατήσια)

Ένα χρόνο μετά το μαύρο της κυβέρνησης στη δημόσια τηλεόραση, οι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση και οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, οι νοσοκομειακοί και άλλοι κλάδοι, ενώνουν τη φωνή τους κόντρα στις συγχωνεύσεις, τις απολύσεις και τη διάλυση των δημόσιων κοινωνικών υποδομών. ΞΑΝΑ στους ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ Στις 11 Ιούνη, τη μέρα που η κυβέρνηση επέλεξε να κλείσει την ΕΡΤ, καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλα τα συνδικάτα, γονείς και μαθητές, όλους τους πολίτες να βρεθούμε στους δρόμους κινηματικά, αγωνιστικά και απεργιακά. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία το βράδυ, στις 7μμ, έξω από την ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή 

Καλούν: ΠΟΣΠΕΡΤ – διοικητικοί ΕΚΠΑ – Απολυμένες Καθαρίστριες υπ. Οικονομικών – ΕΙΝΑΠ - Διακλαδικής Ανοιχτή Συντονιστική Επιτροπή Διαθεσίμων Απολυμένων (ΔΙΑΣΕΔΑ) – Συντονισμός ενάντια στα Κλεισίματα και τις Διαθεσιμότητες - ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΚΙΝΗΣΕΙΣ με τη στήριξη του ΕΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου