Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

KINHMA ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΓΥΨΟ Η ΧΩΡΑ

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, καταδικάζει τη μνημονιακή χούντα η οποία ενώ είναι απονομιμοποιημένη με κάθε δημοκρατική έννοια από την ελληνική κοινωνία, επιστρατεύει του εργαζόμενους της ΔΕΗ.

Το μόνο όπλο που έχει πλέον η συγκυβέρνηση στα χέρια της είναι οι εκβιασμοί του ελληνικού λαού, οι επιστρατεύσεις των εργαζομένων των κλάδων εκείνων που αντιστέκονται και η γκεμπελίστικη προπαγάνδα. 

Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και των δημόσιων κοινωνικών αγαθών σε ιδιώτες οι οποίοι αποτελούν τους εντολείς αυτών των πολιτικών ανδρεικέλων, συνεχίζεται με βήμα γοργό και η συγκυβέρνηση απλά παίρνει παράταση ζωής προκειμένου να ολοκληρώσει στο βαθμό που μπορεί, το καταστροφικό της έργο.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, πέντε χρόνια τώρα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στην υπεράσπιση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών, σε κοινό μέτωπο με τους μαχόμενους εργαζόμενους και με τις οργανωμένες πολιτικές δυνάμεις οι οποίες αντιπαλεύουν το ξεπούλημα, την εξαθλίωση του λαού μας και τον κυβερνητικό αυταρχισμό, θα συνεχίσει στο δρόμο αυτό μέχρι την τελική νίκη.

Η ανατροπή τους είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Κάτω τα χέρια από τη ΔΕΗ, τους Εργαζόμενους και το Δημόσιο Πλούτο.
Απαιτούμε ΔΕΗ δημόσια που να εξυπηρετεί τα λαϊκά συμφέροντα.
Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

Κίνημα Δεν Πληρώνω
οδός Καυτατζόγλου 35-Πατήσια
kinimadenplirononet@gmail.com
www.kinimadenplirono.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου