Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Δράση και μεγάλη Νίκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω και της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου-Δραπετσώνας στην ΕΥΔΑΠ Πειραιά ενάντια στις διακοπές νερού και την επανασύνδεση σε μακροχρόνια άνεργο συναγωνιστή.

Αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω απαρτιζόμενη από τους Μαρία Λεκάκου, Ηλία Παπαδόπουλο, Γιάννη Δαμουλή και Δημήτρη Κουμάνια, μαζί με εκπρόσωπο της Εργατικής Λέσχης Κερατσινίου-Δραπετσώνας, πραγματοποίησαν παρέμβαση στην ΕΥΔΑΠ Πειραιά ενάντια στις διακοπές νερού και για την επανασύνδεση της υδροδότησης στον συμπολίτη μας και συναγωνιστή Βασίλη Βαρότση, ο οποίος είναι κάτοικος Κερατσινίου και μακροχρόνια άνεργος. 

Οι συναγωνιστές μίλησαν με την προϊσταμένη του υποκαταστήματος της ΕΥΔΑΠ διεκδικώντας και επιτυγχάνοντας επανασύνδεση της υδροδότησης του συναγωνιστή και ευνοϊκό διακανονισμό της οφειλής του. Επίσης έθεσαν τους υπεύθυνους της ΕΥΔΑΠ Πειραιά προ των ευθυνών τους και αιτήθηκαν το άμεσο σταμάτημα των διακοπών υδροδότησης σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Επίσης ενημέρωσαν τους υπεύθυνους ότι σε περίπτωση συνέχισης αυτής της εγκληματικής συμπεριφοράς εκ μέρους της ΕΥΔΑΠ τα κινήματα και οι δομές αλληλεγγύης όπως το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα μπουν μπροστά προασπίζοντας τις ζωές των συμπολιτών τους με κάθε μέσο.


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των συναγωνιστών μετά την επιτυχημένη δράση:





Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό!
Κανένα σπίτι χωρίς νερό!

Κίνημα Δεν  Πληρώνω
kinimadenplirononet@gmail.com
Καυτατζόγλου 35, Πατήσια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου