Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Μεγάλη νίκη! Αποκαθηλώθηκε η κεραία του θανάτου στο Κερατσίνι.

Μετά από μεγάλη κινητοποίηση των κατοίκων του Κερατσινίου και με την άμεση αγωνιστική συμπαράσταση του Κινήματος Δεν Πληρώνω ξηλώθηκε μία ακόμη κεραία του θανάτου στο Κερατσίνι. 

Η κεραία αυτή ήταν τοποθετημένη σε ταράτσα πολυκατοικίας εντός πυκνοκατοικημένης περιοχής, γεγονός το οποίο εξόργισε τους κατοίκους και τους οδήγησε σε άμεση αντίδραση. 

Για το συγκεκριμένο ζήτημα είχαν πραγματοποιηθεί πολλές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την δυναμική παρέμβαση δεκάδων κατοίκων και εκπροσώπων του Κινήματος Δεν Πληρώνω στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες. Η αποφασιστική και ομόθυμη στάση όλων μας κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα, οδήγησε στην νικηφόρα έκβαση και στην αποκαθήλωση της κεραίας. 

Η νίκη αυτή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά νικηφόρων δράσεων ενάντια στις καρκινογόνες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που τοποθετούνται εντός πυκνοκατοικημένων γειτονιών ακόμη και δίπλα σε σχολεία και παιδικές χαρές. Οι κεραίες αυτές απειλούν ευθέως την υγεία των κατοίκων και κυρίως των μικρών παιδιών και των ευπαθών ομάδων και πρέπει να αποκαθηλώνονται άμεσα όταν γίνονται αντιληπτές από τους κατοίκους. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις αγωνιστικές διεκδικήσεις των τοπικών κοινωνιών οι οποίες παλεύουν για το αυτονόητο δικαίωμα στη ζωή.

Αυτοί μιλάνε για κέρδη και ζημιές, εμείς μιλάμε για ανθρώπινες ζωές!

Κίνημα Δεν Πληρώνω
kinimadenplirononet@gmail.com

Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα πολυκατοικίας στο Κερατσίνι.
Μία από τις πολλές κινητοποιήσεις των κατοίκων του Κερατσινίου,
παρόντων αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Η δυναμική παρέμβαση κατοίκων και εκπροσώπων του Κινήματος Δεν Πληρώνω στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου