Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στο ξεπούλημα των αιγιαλών.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω όπως και πολλά άλλα κόμματα, πολιτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί φορείς και οργανώσεις ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία αγωνιστικού μετώπου ενάντια στο ξεπούλημα των αιγιαλών, που προωθείται με σχέδιο νόμου-έκτρωμα από την κυβέρνηση. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες (17-07-14) στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, το Κίνημα Δεν Πληρώνω εκπροσωπήθηκε από πολυμελή αντιπροσωπεία και στο βήμα ανέβηκε και τοποθετήθηκε ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, ιδρυτικό μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω που το προηγούμενο διάστημα πρωτοστάτησε στον αγώνα ενάντια στην παράδοση των αιγιαλών και των ακτών μας στα ιδιωτικά συμφέροντα, θεωρεί απαραίτητη την ευρύτερη δυνατή συσπείρωση και την κλιμάκωση του αγώνα για την ανατροπή των κυβερνητικών σχεδιασμών. Το ξεπούλημα των αιγιαλών άλλωστε, συμπυκνώνει όλα τα στοιχεία της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση και πρέπει να βρει απέναντι όχι μόνο τις οργανωμένες δυνάμεις, αλλά όλο τον ελληνικό λαό.

Κίνημα Δεν Πληρώνω
kinimadenplirononet@gmail.com

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου