Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΟΝΟ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΟΝΟ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

Ο διαγραφείς πρώην πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω σε ανίατο μικροεξουσιαστικό παραλήρημα.
Με θλίψη μας παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες την πολιτική και προσωπική κατρακύλα του διαγραφέντος πρώην προέδρου του Κινήματος Δεν Πληρώνω Βασίλη Παπαδόπουλου.
Ενός ανθρώπου απομονωμένου πολιτικά, ο οποίος την ώρα που ο ταξικός πόλεμος οξύνεται, εξαντλεί την «πολιτική» του δραστηριότητα μεταξύ πληκτρολογίου και αυτοδιαχειριζόμενων γλεντιών, λοιδορώντας τους αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω που βρίσκονται καθημερινά στο δρόμο του αγώνα και απαξιώνοντας όλες τις υπόλοιπες αριστερές και προοδευτικές δυνάμεις.
Δε μας προκαλεί βέβαια έκπληξη αυτός ο συνεχής κατήφορος. Πολλές φορές στην ιστορία των κινημάτων, εμφανίζονται όψιμοι ηγετίσκοι-μικρομαγαζάτορες της αριστεράς και όχι μόνο, οι οποίοι αποδεικνύονται τόσο αναντίστοιχοι των περιστάσεων, που φτάνουν στο σημείο να «καβαλάνε το καλάμι» ακόμη και με μία τόσο μικρή δόση εξουσίας.
Ευτυχώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση, σύσσωμα τα μέλη της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω και η βάση του κινήματος, διέγνωσαν τη γάγγραινα και απέπεμψαν τον διάττοντα (τηλε)αστέρα.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης, ότι ο εν λόγω πρώην πρόεδρος, έχει απομονωθεί πολιτικά από όλο το υπόλοιπο λαϊκό κίνημα και τις προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις.
Μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2014, επιχειρεί συστηματικά να καταστρέψει με πραξικοπηματικό και αντικαταστατικό τρόπο, όλες τις πολιτικές συμμαχίες, τις οποίες το Κίνημα Δεν Πληρώνω έχει χτίσει με τόσους αγώνες τα τελευταία χρόνια.
Έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίζει όλα τα υπόλοιπα ιδρυτικά και εκλεγμένα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω ως «πρώην μέλη» και να αυτοχαρακτηρίζεται ως ιδιοκτήτης του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό και εν όψει μίας κρισιμότατης εκλογικής αναμέτρησης, δημοσιεύει δίχως καμία δημοκρατική νομιμοποίηση, προσωπικά δελτία τύπου νηπιακού επιπέδου με σεχταριστικό περιεχόμενο, μιλώντας εξ’ ονόματος του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Σύσσωμη η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Δεν Πληρώνω, μαζί με όλα τα ιδρυτικά και ενεργά μέλη του, δηλώνουμε ότι δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιβουλεύεται το Κίνημα Δεν Πληρώνω και τους αγώνες του.
Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του ταξικού πολέμου και να μαχόμαστε για την ενότητα ολόκληρου του λαού.
Σε αυτή την κατεύθυνση βρίσκονται και οι συνεργασίες που σύναψε το Κίνημα Δεν Πληρώνω στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με μία σειρά προοδευτικών δυνάμεων που αγωνίζονται στην ίδια κατεύθυνση με τη δική μας.
Ο μετωπικός αγώνας αποτελεί μονόδρομο ενάντια στις δυνάμεις της βαρβαρότητας. Ιστορικό μας καθήκον η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των προοδευτικών-αριστερών δυνάμεων και του λαού μέχρι την τελική νίκη.
Η Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω
kinima-denplirono.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου